Team Eiges Wette loopt de  Nederlandse route
Team Eiges Wette gaat de Nederlandse route lopen. Op zaterdag 18 mei klinkt op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe in Enschede het startschot voor de Nederlandse route. De teams lopen (en rijden) kriskras door Nederland om op de Coolsingel te finishen. Route Nederland staat bol van de oer-Hollandse gezelligheid, aangezien in veel doorkomststeden feestelijke activiteiten worden georganiseerd.


Vanaf de start zal er vertrokken worden in noordelijke richting naar Coevorden. Daar zal de Duitse grens worden overgestoken om vervolgens in Winterswijk de Achterhoek te betreden. Via Groenlo, Borculo en Lochem wordt er gekoerst naar Deventer en vervolgens naar Zutphen. Vervolgens ‘zakken we af’ naar Doetinchem waar het Slingeland ziekenhuis een doorkomstlocatie zal zijn. Een mooi moment aangezien een aantal teamleden werkzaam zijn in het ziekenhuis. Deze locatie zal ons nogmaals doen beseffen waarvoor wij zoveel mogelijk geld willen inzamelen.
Via Kilder en Loerbeek, onze hometown waar ongetwijfeld een feestelijke ontvangst zal zijn, en door het centrum van Didam heen wordt er koers gezet richting de Gelderse hoofdstad Arnhem. Via Arnhem wordt er gelopen richting Nijmegen, ’s-Hertogenbosch en Barendrecht om vervolgens de laatste kilometers koers te zetten naar de Coolsingel in Rotterdam.